Laboratorul DETECT

Digital Enhanced Cognitive-Behavioral Therapies for Children, Adolescents and Parents

Anca Dobrean

Profesor, Coordonator Laborator, Directorul Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie, UBB Cluj

Profesor Univ. Dr. Anca Dobrean este psiholog specialist în psihologie clinică şi psihoterapeut (în terapie raţional-emotivă şi comportamentală şi terapie comportamentală), atestat de Colegiul Psihologilor din România.

Lector Universitar, Cercetător postdoctoral

Costina-Ruxandra Păsărelu este lector universitar la Catedra de Psihologie Clinică și Psihoterapie din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educaţiei, Universitatea Babeş-Bolyai.

Cercetător postdoctoral

Raluca Balan este studentă postdoctorală la Școala Doctorală Evaluare Bazată pe Evidenţă și Intervenții Psihologice, Universitatea Babeş-Bolyai.

Cercetător postdoctoral

Andreea Robe este doctorand la Școala Doctorală Evaluare Bazată pe Evidenţă şi Intervenții Psihologice din octombrie 2016. Este absolventă a Facultății de Medicină şi Farmacie luliu Haţieganu, Cluj-Napoca (2010) și specialist în Psihiatrie Pediatrică (2015). Interesele sale de cercetare includ măsurători fiziologice, ca markeri ai funcţionării psihologice și evidențierea relației interactive dintre corpul uman şi cortex.

Cercetător postdoctoral

Raluca Georgescu este postdoctorantă la Școala Doctorală Evaluare bazată pe dovezi și intervenții psihologice. Și-a finalizat studiile universitare de licenţă, specializarea Psihologie și masterul în Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică şi Psihoterapie, la Universitatea Babeș-Bolyai.

Cercetător postdoctoral

Robert Balazsi este asistent universitar la Catedra de Psihologie, Universitatea Babeş-Bolyai. Robert face cercetări în psihologie organizațională, psihologie cantitativă și psihometrie.